Deep Democracy Level 4 Zuid Europa

Deep Democracy Lvl 4 Zuid Europa

We organiseren één keer per jaar een Deep Democracy level 4 training in het zuiden van Europa. De training zal plaatsvinden in Sitges, een prachtig plaatsje aan de kust, op korte afstand van Barcelona. Voor iedere deelnemer is een comfortabele kamer gereserveerd in Hotel Medium Sitges Park, waar de training zal plaatsvinden (en natuurlijk deels op het stand).

De training wordt verzorgd door onze zeer ervaren Deep Democracy instructor Christien Oudshoorn. Na afloop ontvang je het ‘Deep Democracy Level 4 Certificaat’.

Wanneer
De training vindt plaats op 2, 3 en 4 oktober 2024. 
Aankomst op dinsdag 1 oktober.
Vertrek op zaterdag 5 oktober (Totaal 4 overnachtingen)

Voor wie
Voor iedereen die met succes aan levels 1, 2 en 3 heeft deelgenomen en zich graag in een prachtige, inspirerende omgeving (met aangenaam zomerse temperaturen!) verder wil ontwikkelen tot vakbekwame Deep Democracy facilitator. Leren over jezelf en over groepsdynamiek, over ranking, conflicten begeleiden en de bijbehorende emoties. Over neutraliteit en compassie. En dat alles in een prachtige omgeving. Met zon, zee en heerlijk eten. Reken op intensief leren tijdens de trainingsuren. Daarbij volgen we het Mediterrane ritme met lange middagpauzes en goed tafelen. Met tijd voor strand en zee, wandelen, lezen, even niks te doen.

We bevelen aan om na afronding van deze training het I-Know-Me (IKM) assessment te doen. Dat is een vragenlijst die je (digitaal) invult, gevolgd door een persoonlijke feedback sessie per Skype met een speciaal hiertoe opgeleide assessor uit Zuid Afrika.

Het Hotel: Voor iedere deelnemer is een comfortabele kamer gereserveerd in Hotel Medium Sitges Park, waar de training zal plaatsvinden (en natuurlijk deels op het strand).

TIP: SITGES IS HEEL GOED PER TREIN TE BEREIKEN

Sitges is heel goed per trein te bereiken vanuit Nederland. We raden je aan je ticket op tijd te boeken zodat de tarieven laag blijven. Je boekt losse tickets. 1: Amsterdam-Parijs (Thalys) 2: Parijs-Barcelona (TGV) 3:Barcelona-Sitges  (je kunt je ticket op het station kopen. In de weekenden zijn de treinen vaak volgeboekt. Dus ook hier is het aan te raden je ticket online te kopen) Ga naar deze website voor actuele reistijden en ticket verkoop.

Klik op onderstaande data om je aan te melden:

Deep Democracy Level 4 Zuid Europa
Trainer: Christien Oudshoorn
Locatie: Zuid Europa
Startdatum: 02-10-2024
Deze is vol, maar bekijk onze

HOE, WAT, WAAR

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
 
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt. 
 
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.