Deep Democracy Lvl 4 Zuid Europa

We organiseren eenmaal per jaar een Deep Democracy level 4 training in het zuiden van Europa. De training zal plaatsvinden in Sitges, een prachtig plaatsje aan de kust, op korte afstand van Barcelona. Voor iedere deelnemer is een comfortabele kamer gereserveerd in Hotel Medium Sitges Park, waar de training zal plaatsvinden (en natuurlijk deels op het stand).

De training wordt verzorgd door onze zeer ervaren Deep Democracy instructor Frank Weijers. Na afloop ontvang je het officiële level 4 certificaat vanuit Zuid Afrika.

Wanneer: De training vindt plaats op 18, 19 en 20 september 2023. Aankomst op aankomst zondag 17 september. Vertrek: donderdag 21 september. (Totaal dus 4 overnachtingen)

Voor wie: Voor iedereen die met succes aan levels 1, 2 en 3 heeft deelgenomen en zich graag in een prachtige, inspirerende omgeving (met aangenaam zomerse temperaturen!) verder wil ontwikkelen tot vakbekwame Deep Democracy facilitator. Leren over jezelf en over groepsdynamiek, over ranking, conflicten begeleiden en de bijbehorende emoties. Over neutraliteit en compassie. En dat alles in een prachtige omgeving. Met zon, zee en heerlijk eten. Reken op intensief leren tijdens de trainingsuren. Daarbij volgen we het Mediterrane ritme met lange middagpauzes en goed tafelen. Met tijd voor strand en zee, wandelen, lezen, even niks te doen.

We bevelen aan om na afronding van deze training het I-Know-Me (IKM) assessment te doen. Dat is een vragenlijst die je (digitaal) invult, gevolgd door een persoonlijke feedback sessie per Skype met een speciaal hiertoe opgeleide assessor uit Zuid Afrika.

Het Hotel: Voor iedere deelnemer is een comfortabele kamer gereserveerd in Hotel Medium Sitges Park, waar de training zal plaatsvinden (en natuurlijk deels op het strand).

Tip: Sitges ligt vlakbij Barcelona, je kunt hier per vliegtuig, maar natuurlijk ook per trein naar toe reizen.

Klik op onderstaande data om je aan te melden:

Deep Democracy Level 4 Zuid Europa
Trainer: Frank Weijers
Locatie: Zuid Europa
Startdatum: 18-09-2023
We zitten vol, misschien een andere datum?

HOE, WAT, WAAR