Deep Democracy Level 4 Zuid Europa

Deep Democracy Lvl 4 Zuid Europa

We organiseren tweemaal per jaar een Deep Democracy level 4 training in het zuiden van Europa. De training zal plaatsvinden in Sitges, een prachtig plaatsje aan de kust, op korte afstand van Barcelona. Voor iedere deelnemer is een comfortabele kamer gereserveerd in Hotel Medium Sitges Park, waar de training zal plaatsvinden (en natuurlijk deels op het stand).

De training wordt verzorgd door onze zeer ervaren Deep Democracy instructor Frank Weijers. Na afloop ontvang je het officiële level 4 certificaat vanuit Zuid Afrika.

Wanneer
WEEK 1 (VOL): De training vindt plaats op 18, 19 en 20 september 2023. 
Aankomst op aankomst zondag 17 september.
Vertrek: donderdag 21 september. (Totaal 4 overnachtingen)
WEEK 2:
De training vindt plaats op 24,25,26 september. 
Aankomst op zaterdag 23 september
Vertrek: Woensdag 27 (totaal 4 nachten)

Voor wie
Voor iedereen die met succes aan levels 1, 2 en 3 heeft deelgenomen en zich graag in een prachtige, inspirerende omgeving (met aangenaam zomerse temperaturen!) verder wil ontwikkelen tot vakbekwame Deep Democracy facilitator. Leren over jezelf en over groepsdynamiek, over ranking, conflicten begeleiden en de bijbehorende emoties. Over neutraliteit en compassie. En dat alles in een prachtige omgeving. Met zon, zee en heerlijk eten. Reken op intensief leren tijdens de trainingsuren. Daarbij volgen we het Mediterrane ritme met lange middagpauzes en goed tafelen. Met tijd voor strand en zee, wandelen, lezen, even niks te doen.

We bevelen aan om na afronding van deze training het I-Know-Me (IKM) assessment te doen. Dat is een vragenlijst die je (digitaal) invult, gevolgd door een persoonlijke feedback sessie per Skype met een speciaal hiertoe opgeleide assessor uit Zuid Afrika.

Het Hotel: Voor iedere deelnemer is een comfortabele kamer gereserveerd in Hotel Medium Sitges Park, waar de training zal plaatsvinden (en natuurlijk deels op het strand).

TIP: SITGES IS HEEL GOED PER TREIN TE BEREIKEN

Sitges is heel goed per trein te bereiken vanuit Nederland. We raden je aan je ticket op tijd te boeken zodat de tarieven laag blijven. Je boekt losse tickets. 1: Amsterdam-Parijs (Thalys) 2: Parijs-Barcelona (TGV) 3:Barcelona-Sitges  (je kunt je ticket op het station kopen. In de weekenden zijn de treinen vaak volgeboekt. Dus ook hier is het aan te raden je ticket online te kopen) Ga naar deze website voor actuele reistijden en ticket verkoop.

Klik op onderstaande data om je aan te melden:

Deep Democracy Level 4 Zuid Europa
Trainer: Frank Weijers
Locatie: Zuid Europa
Startdatum: 24-09-2023
Beschikbare plaatsen: 4/12
Deep Democracy Level 4 Zuid Europa
Trainer: Frank Weijers
Locatie: Zuid Europa
Startdatum: 18-09-2023
We zitten vol, misschien een andere datum?

HOE, WAT, WAAR