Online Routemap

STIPPEL JE EIGEN ROUTE UIT

Regelmatig krijgen wij de vraag in welke volgorde het aan te raden is om onze trainingen te volgen. Daarom hebben wij een Online Routemap gecreëerd. Waarop ons gehele aanbod inzichtelijk is gemaakt. Met suggesties voor ‘mogelijke routes’ die je kunt kiezen. En waar de ‘verplichte routes’ gelden. Zoals Deep Democracy Level 1 tm 5. In de legenda zie je de betekenis van verschillende symbolen, bijvoorbeeld wanneer de nadruk ligt op theorie. Of wanneer een training ook in het buitenland te volgen is. Ga jij van start met de training Jam Cultures om nu eens ècht met diversiteit en inclusie aan de slag te gaan? Om vervolgens de Deep Democracy journey aan te gaan? Of start je met de training Verbindend Leiderschap? 
“Het doel van onze programma’s? Dat de halte waar je instapt niet uitmaakt. En dat de leercurve altijd opbouwend is.”

The choice is yours. Safe travels!

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
 
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt. 
 
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.