Gelicenseerde DD Instructors

Gelicenseerde Deep Democracy Instructors

De Deep Democracy instructors van Human Dimensions – Jitske, Frank, Minka, Christien, Mireille en Karim– zijn allemaal opgeleid in officiële Lewis Deep Democracy opleidingstrajecten. Daarin staat een stevige kwaliteitscontrole garant voor een hoog niveau. De opleidingen staan onder directe supervisie van de grondlegger van de methode, Myrna Lewis. Per level hebben de instructors een opleidingsprogramma doorlopen en hebben ze tweemaal de betreffende training gegeven met ‘in-room’ supervisie van een zeer ervaren collega – een zogenaamde ‘elder’ die speciaal is opgeleid om andere instructors in hun opleiding te begeleiden.

Daarnaast is er een meta-supervisor die stevige feedback geeft en mede beoordeelt. Pas als de kandidaat heeft aangetoond het hoge niveau goed te kunnen leveren wordt zij/hij formeel gecertificeerd. Daarmee zijn we er overigens nog niet, want we blijven leren en onszelf verder ontwikkelen: eenmaal per twee maanden vindt er supervisie plaats door Myrna Lewis zelf. Door uitsluitend met gecertificeerde instructors te werken blijven we permanent bijdragen aan een hoog kwaliteitsniveau van Deep Democracy trainingen bij Human Dimensions.

WE WERKEN BIJ HUMAN DIMENSIONS UITSLUITEND MET GELICENSEERDE INSTRUCTORS​

Deep Democracy Elders

Wereldwijd zijn circa 20 zeer ervaren Deep Democracy instructors opgeleid tot ‘elder’. In de opleiding tot Deep Democracy elder – een stevig leertraject van 1,5 jaar, verzorgd door Myrna Lewis zelf – worden kennis en vaardigheden verworven die nodig zijn om supervisie te geven in de opleiding van anderen tot Deep Democracy instructor. 

Drie van onze instructors zijn formeel opgeleid en gecertificeerd als elder: MinkaChristien en Frank.