HUMAN DIMENSIONS CERTIFICAAT

HET HUMAN DIMENSIONS DEEP DEMOCRACY CERTIFICAAT

In al onze Level 1, 2, 3 en 4 trainingen ontvang je tot eind 2023 het officiële internationale Lewis Deep Democracy (LDD) Certificaat. Daarna stappen we over naar het uitreiken van ons eigen Human Dimensions Certificaat. Onze ervaringen van 10 jaar werken met de Lewis methode binnen organisaties hebben we in onze trainingsaanpak verwerkt, waarmee het tijd is voor een eigen certificering. 

Kwaliteit van de instructors.
De lat ligt hoog. Al onze instructors zijn gecertificeerd Deep Democracy Instructor, hiervoor volgden zij een intensieve en pittige opleiding. Na het doen van de levels 1 tot en met 4 (die ieder van ons minstens 2 keer hebben gevolgd), volgt een Personal Development Program van zes maanden intensieve persoonlijke coaching en intervisie. Ook na de certificering blijven wij onze vaardigheden verbeteren. We werken samen met Myrna Lewis, de grondlegster van de Lewis methode en Jitske Kramer, instructor van het eerste uur. Frank Weijers, Minka Jongkind en Christien Oudshoorn zijn door Myrna Lewis opgeleid om instructors te coachen. Ook daar profiteren wij als team elke dag van. Het werken met groepsdynamiek vraagt van ons voortdurende zelfreflectie en het ontwikkelen van onze ‘metaskills’. Bij Human Dimensions hebben we regelmatig intervisie met elkaar, lopen we met elkaar mee in trainingen en hebben alle instructors minimaal 4 x per jaar supervisie in een internationale groep van de Lewis organisatie.

Oorsponkelijke gedachtengoed.
In onze trainingen leren we je de Lewis Deep Democracy methode, zoals die bedoeld en ontworpen is, inclusief de achterliggende visie en werkwijze, direct vanuit de bron. Wij zijn trouw aan het oorspronkelijke gedachtengoed én ontwikkelen ook voortdurend onze didactische aanpak. 

Toegangseis training DD certificaat
De Deep Democracy trainingen bij Human Dimensions zijn zo opgebouwd, dat een certificaat nodig is om aan een volgend level deel te nemen. Dus als je bij ons een DD training wilt volgen en je hebt bijvoorbeeld L1 bij een andere aanbieder gevolgd, is de instap eis voor L2 /3 en verder een officieel LDD certificaat. Weeg daarom goed af bij welke aanbieder je je DD leerroute wilt volgen en vraag naar het certificaat bij inschrijving

Wereldwijd netwerk. Wij zijn als Deep Democracy Instructors wereldwijd met elkaar verbonden en leren met elkaar over universele thema’s, toepassingen in organisaties en fractale patronen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
 
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt. 
 
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.