Deep Democracy In-company

DEEP DEMOCRACY In-Company

Uiteraard is het mogelijk om de verschillende levels Deep Democracy samen met je collega’s te volgen. In dit geval spreken we van een ‘in-company’ – DD level. Dezelfde trainingen die we als open inschrijving aanbieden, organiseren we nu voor een groep collega’s. Samen leren om de methoden en technieken van Deep Democracy toe te passen, en oefenen met eigen thema’s. Vragen, irritaties, spanningen en tegenstellingen die zich aandienen, zullen we met behulp van Deep Democracy aandacht geven.

Goed ingebed in andere interventies kan de training Deep Democracy een krachtige bijdrage leveren aan een veranderingsproces, een meer inclusieve werkcultuur, betere zelforganisatie en collectieve leiderschapsontwikkeling.

De ervaring leert dat het fijn en zeer effectief is om na een tweedaagse L1 (of L2, L3) allereerst eigen intervisie te plannen, gevolgd door een supervisie dag begeleid door onze instructor. Dit geeft gelegenheid om direct met het geleerde aan de slag te gaan, en om samen de vertaalslag te maken naar de eigen specifieke werksituatie.

Prijs. Een in-company level 1, 2 of 3 bieden we aan voor €10.000,- per level (btw vrij, exclusief locatie kosten). Elk level is een tweedaagse training, waarbij mensen aan het einde een certificaat van deelname ontvangen.

AANVRAAG IN-COMPANY LEVEL DEEP DEMOCRACy

Neem contact met ons op
Voor- en achternaam(Vereist)
Voorkeur facilitator(Vereist)
Datum(Vereist)
Datum (van facilitatie)
Tijd(Vereist)
:
Tijd (van facilitatie)