HUMAN DIMENSIONS

De trainingen Deep Democracy worden verzorgd door het team Human Dimensions. Via lezingen, masterclasses, trainingen en boeken hebben inmiddels duizenden mensen uit allerlei werkvelden binnen Nederland en daarbuiten onze eigenzinnige visie op diversiteit, inclusie en het vormen en veranderen van (organisatie-) cultuur leren kennen. We zijn trots op deze diverse groep alumni die met een gemeenschappelijke taal spreekt over Deep Democracy, organisaties, leiderschap, besluitvorming, diversiteit en inclusie. Namelijk in termen van tribes, chiefs, Harry, kampvuren, power & love, ritmes, totems, rituelen en magie.

STRONG TRIBES. SAFE FOR DIVERSITY. READY FOR CHANGE.

Menselijke dimensies van leiderschap

Team Human Dimensions is gespecialiseerd in de menselijke dimensies van leiderschap en samenwerken. Al onze trainers zijn gecertificeerd in Lewis Deep Democracy, een methode uit Zuid Afrika die Jitske Kramer in Nederland op de kaart zette.

Team Human Dimensions kijkt met de ogen van een antropoloog. Naar hoe mensen sterke sociale groepen kunnen vormen, die veilig zijn voor verschil en klaar voor verandering. Bijzondere rituelen, alledaagse handelingen en eeuwenoude gespreksvormen bevatten een schat aan menselijke wijsheid. Deze culturele best practices vertalen we in onze trainingen naar de praktijk van teams, afdelingen, projecten, fusies, ketensamenwerkingen…. naar de praktijk van jouw organisatie. Om de diversiteit te benutten en inclusie te bevorderen. 

DEEP DEMOCRACY. ANTROPOLOGISCH VERANDEREN. DIVERSITEIT & INCLUSIE​