Deep Democracy de verdieping in Frankrijk Lvl 2 & 3

Deep Democracy de verdieping in zuid-FRANKRIJK

Dagen: Totaal 4 dagen training, verdeeld over een week, in Zuid-Frankrijk. De eerste reisdag is altijd een zondag, waarbij we voor transfer zorgen van Bordeaux naar de locatie Saint Jean de Duras (1 uur rijden). Op de maandag en dinsdag is de level 2. Woensdag is een rustdag met mogelijkheid tot een excursie in de omgeving. Op de donderdag en vrijdag is de level 3. Op de zaterdag is er weer de mogelijkheid om afgezet te worden in Bordeaux van waaruit ieder op eigen gelegenheid doorreist.

Planning:

– Aankomst: Zondag 23 juni
– Level 2: Maandag 24 juni en dinsdag 25 juni
-Vrije dag: Woensdag 26 juni
-Level 3: Donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni
-Vertrek: Zaterdag 29 juni

Taal: Nederlands.

Vereiste voor deelname: Level 1.

Waarom Zuid- Frankrijk? Al sinds 2015 bieden wij deelnemers de kans om zich op een bijzondere locatie helemaal onder te dompelen in de verdieping van Deep Democracy. We hebben dit vele jaren in Griekenland gedaan, maar voelden steeds sterker de wens om een locatie te kiezen die ook over land goed bereikbaar is. Tegelijkertijd wilden we geen concessies doen aan de magie van de plek. Na lang zoeken hebben we deze prachtige plek gevonden in Zuid-Frankrijk. De ervaring leert dat het leerrendement van zo’n intensieve training heel hoog is en tegelijkertijd genieten we ervan om deelnemers de hele week lekker te verwennen.

Voor wie. Voor iedereen die minstens een level 1 heeft gevolgd en graag in één week deze methode ten volle wil leren toepassen op een bijzondere plek. Leren over jezelf, over groepen en jezelf in een groep. Over conflicten begeleiden, ranking en de bijbehorende emoties. En dat alles in een prachtige omgeving midden in de natuur met heerlijk eten.

Wat je kunt verwachten. Reken op intensief leren tijdens de trainingsuren. We volgen het mediterraanse ritme met lange middagpauzes en goed tafelen. Met tijd om te zwemmen, even niks te doen, te wandelen en mogelijk de middeleeuwse dorpjes in de omgeving te bezoeken. De leerdoelen voor deze week zijn dezelfde als die van de reguliere level 2 en 3 training.

Inhoud level 2

 • Oefenen van stap 1 – 4, de check-in en de check-uit, het gesprek op voeten
 • Deep Democracy gebruiken als leider, als iemand met een belang
 • Deep Democracy gebruiken als groepslid, zonder formele begeleiders of leiders rol
 • Roltheorie verdieping: tegenstellingen, rollen en fractale patronen in de groep leren zien door middel van rolemapping
 • Tegenstellingen en conflicten oplossen door Stap 5: de techniek van pijlen gooien
 • Neutraliteit: wat te doen als je deze verliest
 • De impact van ranking in een groep ervaren en begrijpen.

Inhoud level 3

 • Het gebruik van het versterken, de ‘amplificatie’ techniek, waarmee op een respectvolle wijze de beleefdheid en onduidelijkheid uit de communicatie wordt gehaald
 • Roltheorie in relatie tot conflict en conflictoplossing
 • ‘Reflecterend luisteren’ als meta-skill
 • Jouw eigen rol en emoties tijdens een conflict
 • Het gebruik van versterken in combinatie met de technieken van ‘pijlen gooien’ en ‘het gesprek op voeten’.

De accomodatie. De accommodatie bestaat uit luxe 1- persoons safarietenten met een eigen veranda. Op ongeveer 20 meter lopen heeft elke tent een eigen toilet en douche. De toiletten en douches van iedere tent bevinden zich in hetzelfde gebouw. Daarnaast zijn er ook 3 mooie huisjes, die elk ruimte bieden aan 2 deelnemers in aparte slaapkamers, met gedeeld sanitair. Op het terrein is een zwembad, en veel ruimte om te ontspannen. www.simplycanvasfarm.com

Vervoer. De locatie ligt op 11 uur rijden vanuit Utrecht. Bij aanmelding, brengen we je in contact met andere deelnemers, zodat mensen die willen carpoolen, onderling kunnen afstemmen. Vanaf Amsterdam kun je met de trein in 7,5 uur naar Bordeaux reizen.

Via www.trainline.nl is het mogelijk je reis zelf te boeken. Heb je geen zin in gedoe? www.choo-choo.eu is de ideale partij om jou te ontzorgen. Zij regelen alles voor je, je hoeft alleen maar zelf in te stappen. Zij rekenen hiervoor 15% servicekosten. Bij aankomst op Bordeaux regelen wij de transfer.

Klik op onderstaande data om je aan te melden:

Event does not exist

HOE, WAT, WAAR

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
 
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt. 
 
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.