HET NATIONALE DEEP DEMOCRACY EVENT 2024 old

Het Nationale Deep Democracy Event 2024.

TIJD VOOR TIJD

Het lijkt wel of er te weinig uren in de dag zitten. Of hou jij aan het einde van de maand altijd tijd over? De tijd vliegt én kruipt voorbij. We hebben er te veel en te weinig van. Tijd is geld, zeggen we. Of is het toch meer een beleving, een gevoel? Hoeveel is jouw tijd waard? Leef jij volgens de kloktijd en je outlook? Of leef jij naar de getijden en seizoenen? Tijd geeft ons ritmes. In iedere cultuur betekent tijd iets anders.

Vaak zeggen we dat de tijd dringt. Of dat iets teveel tijd kost. Goede gesprekken en inspraak… het is belangrijk maar vertraagd zo. Zeggen mensen. Alles moet sneller lijkt het wel. Het tempo moet omhoog. En alles moet tegelijkertijd af. We leiden onder shortisme, doordat we te weinig tijd nemen voor de lange termijn, de toekomst. 

We verlangen naar magische tijd, met aandacht voor elkaar en oplossingen voor vraagstukken. En soms voelen we de chaos van een tussentijd, wanneer er veel verandert.     

Wij vinden het daarom: tijd voor tijd. 

Het Nationale Deep Democracy Event 2024 heeft als thema: tijd. De komende maanden zal team Human Dimensions speciaal voor dit event lezingen en workshops samenstellen over hoe je met de methode van Deep Democracy kunt vertragen en versnellen. Wat antropologie ons over de tijd en de tussentijd kan leren. En een sneakpreview van Jitske’s nieuwe boek over de liminale tussentijd van verandering. Het specifieke programma volgt later.

Reken op een dag met: Tijd voor theorie. Tijd voor stilte. Tijd voor actie. Tijd voor ontmoetingen. Tijd voor tijd. 

Event does not exist

HOE, WAT, WAAR

“Voor iedereen die het de hoogste tijd vindt voor inclusief leiderschap, goed omgaan met conflicten, inclusie, besluitvorming waarin alle stemmen meegenomen worden. Of je nou al eens een Deep Democracy training hebt gevolgd of dit misschien wel zou willen.”

Maak nieuwe contacten, ontmoet mensen uit eerdere trainingen en.. neem je collega mee!

Inspiratie videos

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
 
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt. 
 
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.