Deep Democracy Prijslijst

Prijsoverzicht D.D trainingen

De Deep Democracy trainingen worden verzorgd door de instructors van HumanDimensions. HumanDimensions is CRKBO geregistreerd, daarom bieden wij deze trainingen btw vrij aan.
Bij de leergang en bij level 1 krijg je van ons het boek Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid kado.

PRIJZEN (ALTIJD INCLUSIEF LUNCHES EN I.V.M. CRKBO CERTIFICERING BTW VRIJ):

* 3 daagse training met tussenliggende overnachtingen,  exclusief I Know Me assessment en inclusief overnachtingen en volpension

**  Inclusief accommodatie- en vervoerskosten (1 persoonskamer, ontbijt, lunch en diner). Vliegtickets: zelf regelen en betalen.

*** 3 trainingsdagen. Inclusief accommodatie- en lokale vervoerskosten (1 persoonskamer, ontbijt, lunches en diners). Vliegticket: zelf regelen.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Lijkt de training vol? Wij maken gebruik van een wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er toch nog een plek vrijkomt op de training.
 
Je komt op de wachtlijst door je aan te melden voor de training op een datum waar nog plek is, zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje op de door jou uitgezochte training.
Als je dan op het inschrijfformulier aangeeft voor welke data je op de wachtlijst wilt komen, zullen wij je benaderen zodra er een plekje vrijkomt. 
 
Op deze manier hebben we al je gegevens al en kunnen we je makkelijk een plek op een eerdere training toewijzen.