Gespreks- besluit- conflict facilitatie

Moet in die ene vergadering dat cruciale besluit genomen worden? Of juist gedurende een tweedaagse conferentie alle verschillende perspectieven bij elkaar gebracht worden om tot een gezamenlijk oplossing of intentie te komen? En kun je daar de hulp van een neutrale facilitator bij gebruiken?

Met een ‘gesprek op voeten’ kunnen we met een grote groep - 10 tot 150 (of meer) - een gezamenlijk gesprek voeren. Zeer geschikt om met de gehele organisatie een bepaald thema of knelpunt te verkennen. Of tijdens een conferentie met alle aanwezigen op een actieve manier de gezamenlijke inzichten te verzamelen. Ook erg goed te combineren met een keynote lezing.

Onze zeer ervaren procesbegeleiders ondersteunen graag om het gesprek dat gevoerd moet worden op tafel te krijgen. Om samen te vechten voor het meest hoogst haalbare en het beste gezamenlijke besluit.

Een aanvraag doe je door onderstaand formulier in te vullen. Hierbij kun je eventuele voorkeur voor een facilitator aangeven, wij kijken vervolgens naar agenda’s en mogelijkheden waarop een van ons nader contact zal opnemen.

Facilitatie gesprek

Voorkeur facilitator

je kunt meerdere facilitatoren invullen; de match zal plaatsvinden in overleg en op basis van beschikbaarheid
Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy