Deep Democracy Leergang

Minimaal 14, maximaal 18 deelnemers.

Dagen: Totaal 13 dagen, verdeeld over 7 blokken, doorlooptijd 6 maanden.

Data & Inschrijven Prijs

Naast de los te volgen levels van Deep Democracy, bieden we ook de Leergang Deep Democracy aan. Onder begeleiding van onze door Myrna Lewis gelicenceerde instructors leer je samen met maximaal 18 anderen de ins en outs van deze methodiek. Een intensieve leergang met daarin de levels 1 t/m 3; oefenopdrachten; extra dag voor de meta-skills van Deep Democracy; supportive challenge groepen voor onderlinge coaching en intervisie; supervisie. We eindigen dit leertraject door gezamenlijk een grote Deep Democracy sessie te begeleiden voor een groep genodigden.

Voor wie en waarom de Deep Democracy leergang

Je neemt geen genoegen met teams en organisaties waar meer in de onderstroom speelt dan in de bovenstroom wordt uitgesproken. Je bent een leider die zelfsturing, participatie en inspraak wilt bevorderen en je zoekt naar de leiderschapsstijl en technieken die hierbij passen. Je bent trainer / coach / facilitator die het werkelijke gesprek met groepen aan wilt gaan. Je bent veranderaar die begrijpt dat werkelijke verandering plaatsvindt in het ondertussen, in de chaos, in de vaak spannende interactie en je wilt dit proces tot in de puntjes kunnen begeleiden. Je bent iemand die samen met anderen voor het meest hoogst haalbare wil gaan. En je begrijpt dat dit naast technieken ook zelfinzicht vraagt. Je kiest voor dit intensieve programma als je echt met Deep Democracy aan de slag wilt gaan. Je hebt zin om je onder te dompelen in de nieuwe manier van kijken van Deep Democracy. Je wilt de Lewis methode van besluitvorming en omgaan met conflicten niet alleen eigen maken, maar ook integreren in jouw manier van werken. Je hebt zin om de energie van conflicten te benutten en de kwaliteit van besluiten hoger te maken. Voor jezelf en anderen.

Wat we van je vragen.

Een actieve en lerende rol, zodat we er met elkaar zoveel mogelijk uit kunnen halen. Dit betekent naast de georganiseerde dagen ruimte maken voor oefenen (in je eigen praktijk), lezen van het boek Deep Democracy en reflectie.

Wat je kunt verwachten.

Je kunt rekenen op een bijzondere leerervaring. Met professionele en persoonlijke groei in het omgaan met conflicten, het aangaan van de onderstroom en het nemen van robuuste inclusieve besluiten waarin alle perspectieven zijn meegenomen. Jitske Kramer verzorgt de levels 1, 2 en 3. Frank Weijers de supervisie en voor degenen die na de leergang door willen de level 4. Beiden zijn top instructors die garant staan voor persoonlijke en intensieve begeleiding. Ready for the ride?


Data leergang Deep Democracy 2018 

Blok 1: 12 en 13 september 2018 (Level 1 door Jitske Kramer) 

Blok 2: 26 september 2018 (Supervisie door Frank Weijers) 

Blok 3: 16 en 17 oktober 2018 (Level 2 door Jitske Kramer) 

Blok 4: 14 november 2018 (Supervisie door Frank Weijers) 

Blok 4: 15 november 2018 (Level 3 door Jitske Kramer) 

Blok 5: 13 december 2018 (Intervisie, geen begeleider) 

Blok 5: 14 december 2018 (Level 3 door Jitske Kramer) 

Blok 6:  21, 22 januari 2019 (Holding & Creating Space door Jitske Kramer) 

Blok 7: 31 januari 2019 (Supervisie door Frank Weijers) 

Blok 7:  1 februari 2019 (Deep Democracy Event door Jitske Kramer en Frank Weijers) 


Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy