Sandra Bouckaert

is als Deep Democracy instructor en facilitator verbonden aan HumanDimensions. Sandra is teamcoach, procesbegeleider en trainer en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van (teamcoachings-) trajecten en het geven van trainingen in de overheidssector, de zorg en het onderwijs. Sinds 2011 werkt zij zelfstandig onder de naam Bouckaert Teamcoaching. Zij richt zich op samenwerkings- en communicatie vraagstukken en heeft zich gespecialiseerd in leiderschapstrajecten voor teamleiders in de zorg die zelfstandige teams aansturen. In deze trajecten krijgen leidinggevenden het gedachtegoed en de tools van Deep Democracy aangereikt voor het aansturen van hun teams. Sandra is Deep Democracy facilitator/ instructor, Let’s Talk facilitator / instructor en Psychodramaturg en opgeleid in de Corporate Antropologie. Andere methodieken waar zij mee werkt: Thema Gecentreerde Interactie en Alternatives to Violence Program. Sandra schrijft blogs over: leiderschap, teamontwikkeling, teamcoaching, conflict, groepsdynamica, communicatie en samenwerking.

sandra bouckaert

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy