Jitske Kramer

is corporate antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van Normaal is anders, Deep Democracy - de wijsheid van de minderheid, Wow! Wat een verschil, en co-auteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016). Jitske reist de wereld rond op zoek naar culturele best practices om hedendaagse vraagstukken aan te pakken. Maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity. Het is haar ambitie om de dynamiek van verschillen beter te stroomlijnen en benutten, zodat de slagkracht en de resultaten van individuen en groepen verbetert (en de wereld gewoon een beetje mooier wordt). In 2013 werd zij uitgeroepen tot trainer van het jaar. Jitske is veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Werktaal: Nederlands en Engels.

Lees meer
jitske kramer

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy