Christien Oudshoorn

is als trainer en expert op het gebied van diversiteit en inclusie verbonden aan HumanDimensions. Zij verzorgt onder andere de training Wow! Wat een verschil. Christien heeft internationale communicatie gestudeerd en is daarnaast opgeleid in systemisch werk, Deep Democracy, Geweldloze communicatie, bedrijfskunde, Deep Diversity en provocatieve coaching. Zij heeft een fascinatie voor wat mensen drijft. Op individueel niveau, maar vooral ook als groep. In Nederland en Canada heeft zij grootschalige leiderschapsprogramma’s begeleid op het gebied van multicultureel leiderschap en integratie. Met haar stichting Che Amigo werkte zij vervolgens zes jaar lang in Latijns-Amerika. Zij gaf daar conflicttraining in zwaarbewaakte gevangenissen in Argentinië en Bolivia, trainingen projectmanagement aan jeugdleiders in de sloppenwijken van Peru en meerdere trajecten voor leiderschap en onderhandeling met inheemse leiders in Suriname. Zij heeft een passie voor het bij elkaar brengen van verschillende groepen om vervolgens een context te faciliteren waarin mensen zich uitgenodigd voelen om nieuwsgierig te zijn naar elkaar en naar zichzelf. Sinds 2017 werkt Christien als zelfstandig trainer/coach/ consultant in Nederland.

christien oudshoorn

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy