Voor wie

Iedereen die nieuwsgierig is naar inclusief leiderschap, goed omgaan met conflicten, inclusie, besluitvorming waarin alle stemmen worden meegenomen, al eens een Deep Democracy training heeft gevolgd of dit misschien zou willen én iedereen die zich wil inzetten voor het goede gesprek, het beste besluit en het betere conflict.

Het nationale deep democracy event

Op 29 januari 2021 doen we het weer: Het Nationale Deep Democracy event. Dit keer staat deze dag in het teken van het omgaan met het onbekende, van de magische tijd van het niet weten. En daarmee ook van grenzen verleggen en nieuwe inzichten ontdekken. Het gehele team Human Dimensions staat paraat om samen te onderzoeken wat er gebeurt in het ondertussen en hoe Deep Democracy hierbij kan helpen. Laat je verrassen en raken door originele workshops en prikkelende keynotes. Het precieze programma gaan we nog samenstellen, met een plenair deel en twee workshop rondes. Uiteraard corona-proof; we volgen de richtlijnen en gaan er vooralsnog vanuit dat we eind Januari elkaar weer live kunnen zien in de Fabrique. 

INSCHRIJVEN

Een inspirerende dag waar je bij wilt zijn en waar nog lang over gepraat zal worden. Samenvatting van de dag in 2020 door Getekend Verslag (de tekening kun je hier ook gratis downloaden):

Nationale Deep Democracy Event

De aftermovie van 2019:

nationale Deep Democracy Event 2021

Tot ziens op het


nationale deep democracy event !


29 januari 2021Groet, Team Human Dimensions

ACHTERGROND

  • Eind jaren negentig. Post-Apartheid. Zuid-Afrika. Myrna en Greg Lewis ontwikkelen een bijzondere methode om de wijsheid van de minderheidsstem goed te benutten en besluitvorming beter te laten verlopen.
  • In 2009 leerde Jitske Kramer Deep Democracy kennen, werd instructor en zette de Lewis methode van Deep Democracy samen met team Human Dimensions in Nederland op de kaart.
  • Al sinds 2013 verzorgen wij trainingen in de Lewis methode van Deep Democracy.
  • Honderden mensen zijn inmiddels door ons opgeleid.
  • Meer dan 15.000 boeken Deep Democracy verkocht.
  • Vele scholen, bedrijven, gemeenten en organisaties passen Deep Democracy toe. In stukjes en beetjes en met vallen en opstaan.

Een dag van best practices, worst practices, nieuwe inzichten en spannende ontwikkelingen!

Inschrijven en kosten

Prijs: € 250,- excl. BTW

INSCHRIJVEN

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2020 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy