Het nationale deep democracy event

Jawel, het gaat er komen!
Op Vrijdag 25 Januari 2019.
In midden Nederland

Inschrijven

Een inspirerende dag waar je bij wilt zijn en waar nog lang over gepraat zal worden.

Nationale Deep Democracy Event

Voor wie

Iedereen die nieuwsgierig is naar inclusief leiderschap, al eens een Deep Democracy training heeft gevolgd of dit misschien zou willen én iedereen die zich wil inzetten voor het goede gesprek, het beste besluit en het betere conflict.

Programma

Het programma zijn we aan het samenstellen. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws... Wat we nu al weten:

  • Openings keynote door Jitske Kramer
  • Middag keynote door Frank Weijers
  • Interviews en praktijkverhalen
  • Werksessies met Deep Democracy methoden: gesprek op voeten, pijlen gooien en besluiten met jezelf.

Achtergrond

  • Eind jaren negentig. Post-Apartheid. Zuid-Afrika. Myrna en Greg Lewis ontwikkelen een bijzondere methode om de wijsheid van de minderheidsstem goed te benutten en besluitvorming beter te laten verlopen.
  • In 2009 leerde Jitske Kramer Deep Democracy kennen, werd instructor en bracht de Lewis methode van Deep Democracy naar Nederland.
  • Al sinds 2013 verzorgen wij trainingen in de Lewis methode van Deep Democracy.
  • Honderden mensen zijn inmiddels door ons opgeleid.
  • Meer dan 10.000 boeken Deep Democracy verkocht.
  • Vele scholen, bedrijven, gemeenten en organisaties passen Deep Democracy toe. In stukjes en beetjes en met vallen en opstaan.

Hoogste tijd voor een dag van best practices, worst practices, nieuwe inzichten en spannende ontwikkelingen!

Inschrijven en kosten

We willen de prijs geen belemmering tot deelname laten zijn, daarom slechts € 100,- (excl.btw) voor deze bijzondere dag, inclusief lunch.

Maximaal 200 deelnemers.

Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2018 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy