Minimaal 8, maximaal 18 deelnemers.

Uiteraard is het mogelijk om de verschillende levels Deep Democracy samen met je collega’s te volgen. In dit geval spreken we van een ‘in-company’ – DD level. Dezelfde trainingen die we als open inschrijving aanbieden, organiseren we nu voor een groep collega’s. Samen leren om de methoden en technieken van Deep Democracy toe te passen, en oefenen met eigen thema’s. Vragen, irritaties, spanningen en tegenstellingen die zich aandienen, zullen we met behulp van Deep Democracy aandacht geven.

Goed ingebed in andere interventies kan de training Deep Democracy een krachtige bijdrage leveren aan een veranderingsproces, een meer inclusieve werkcultuur, betere zelforganisatie en collectieve leiderschapsontwikkeling.

De ervaring leert dat het fijn en zeer effectief is om na een tweedaagse L1 (of L2, L3) allereerst eigen intervisie te plannen, gevolgd door een supervisie dag begeleid door onze instructor. Dit geeft gelegenheid om direct met het geleerde aan de slag te gaan, en om samen de vertaalslag te maken naar de eigen specifieke werksituatie.

Prijs.

Een in-company level 1, 2 of 3 bieden we aan voor €10.000,- per level (btw vrij, exclusief locatie kosten). Elk level is een tweedaagse training, waarbij mensen aan het einde een certificaat van deelname ontvangen.

Aanvraag In-Company Level Deep Democracy

Voorkeur facilitator

je kunt meerdere facilitatoren invullen; de match zal plaatsvinden in overleg en op basis van beschikbaarheid
Waar Jitske Spreekt

Jitske spreekt regelmatig op congressen. Wil je weten waar en wanneer? Meer informatie en inschrijven? Klik hier om de agenda te bekijken.

Over ons

HumanDimensions kijkt naar bedrijven en organisaties door het oog van een antropoloog. Hoe vormen mensen culturen en hoe vormen culturen mensen? We reizen de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. En brengen deze kennis via ijzersterke lezingen, masterclasses en trainingen naar de wereld van organiseren en samenwerken. Deep Democracy. Inclusie. Diversiteit. Organisatiecultuur. Leiderschap.

Facebook Twiter Instagram
dd

Facebook

EZINE

Elke zes weken een informatief, inspirerend, prikkelend ezine in je mailbox? Met artikelen, blogs, vlogs en ons laatste nieuws?

* is verplicht

© 2021 Human Dimensions B.V. Prijswijzigingen en eventuele typfouten onder voorbehoud Website door BlueBird Media. Privacy