Wie zijn wij

Wie zijn wij

De trainingen Deep Democracy worden verzorgd vanuit HumanDimensions. Via lezingen, masterclasses, trainingen en boeken hebben inmiddels duizenden mensen uit allerlei werkvelden binnen Nederland en daarbuiten onze eigenzinnige visie op diversiteit, inclusie en het vormen en veranderen van (organisatie-) cultuur leren kennen.

HumanDimensions kijkt naar de wereld en organisaties door het oog van een antropoloog. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen. Met een fascinatie hoe mensen samen culturen vormen en hoe culturen mensen vormen. In organisaties en daarbuiten. Antropologen maken vreemd wat vertrouwd is. En vertrouwd wat vreemd is. Om zo ruimte te creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen.

De drijvende kracht achter HumanDimensions is Jitske Kramer. Om haar fascinatie, passie en nieuwsgierigheid met een grotere groep te delen en verder te ontwikkelen, heeft zij HumanDimensions opgericht. Samen met een vaste kern en vele gelegenheidspartners onderneemt HumanDimensions activiteiten om organisaties te activeren om woest aantrekkelijk te zijn voor alle medewerkers, klanten, leveranciers en de wereld. Op een manier zoals zij dat zelf willen.

Wij zijn elke dag opnieuw op zoek naar manieren om nog beter samen te werken, te leven, te zijn. Deep Democracy is voor ons een belangrijke en waardevolle manier om het potentieel van een groep ten volle te benutten.

Jitske Kramer bracht Deep Democracy rond 2012 vanuit Zuid-Afrika naar de Nederlandse community van trainers, adviseurs, coaches en leiders. Begonnen met kleine groepjes, blogs, lezingen en trainingen. Eind 2014 kwam haar boek ‘Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid’ uit. En inmiddels hebben we honderden mensen opgeleid in Deep Democratische conflictresolutie en besluitvorming. Deep Democracy wordt in meer dan 20 landen toegepast. Op deze site vind je informatie over de methode, activiteiten, de trainingen en de diensten die HumanDimensions op het gebied van Deep Democracy aanbiedt. Je kunt je via deze website inschrijven voor de trainingen.