Griekenland special: L2 & L3

Griekenland special: L2 & L3

Speciale DD week: level 2 & 3. In Griekenland.

Griekenland 1

Voor de vierde keer organiseren we het komend jaar een Deep Democracy week in Griekenland.De Griekenland special vindt dit keer plaats van 7 tot 13 mei 2017. Zondag 7 mei is een reisdag, waarbij we voor transfer zorgen van Athene naar Mavrovouni (260km). Op de maandag 8 mei en dinsdag 9 mei i de level 2. Woensdag is een rustdag met mogelijkheid tot een excursie in de omgeving. Op de donderdag 11 mei en vrijdag 12 mei is de level 3. Frank Weijers is deze week de hoofdtrainer en begeleidt de groep Jitske Kramer is ook aanwezig en zal enkele masterclasses verzorgen. En zaterdag is weer een reisdag: van Mavrovouni terug naar Athene, van waaruit ieder op eigen gelegenheid doorreist.

BnBJ1k4CMAEuZPdTaal. Deze week zal zeer waarschijnlijk in het Nederlands verzorgd worden. De training is open voor mensen uit heel Europa, maar voor alsnog alleen Nederlandse inschrijvingen.

hotel-griekenland

Het hotel. Je verblijft in een eenpersoonskamer met uitzicht op zee in hotel Stavros tou notou. Dit hotel ligt direct aan het langgerekte zandstrand van Mavrovouni, een dromerig, authentiek Grieks dorpje, 260 km ten zuidwesten van Athene. Op 35 minuten loopafstand bevindt zich de belangrijkste havenstad in dit gebied: Gythio. www.stavrostounotou.com

Voor wie. Iedereen die minstens een level 1 heeft gevolgd is van harte uitgenodigd. Ook zeer geschikt voor mensen die level 2 al hebben gevolgd en graag in één week de methode intensief willen oefenen.

Prijs.

  • 4 Trainingsdagen: € 2.750,- dit bedrag is btw vrij. Inclusief accommodatie- en vervoerskosten 7-13 mei (1 persoonskamer, ontbijt, lunch en diner).
  • Vliegtickets: zelf regelen en betalen.

Inschrijven. Het is alleen mogelijk om je voor de hele week in te schrijven. Na inschrijving ontvang je een factuur en na betaling is je inschrijving definitief. We streven ernaar om 1 februari 2017 alle deelnemers te laten weten of de week door kan gaan. Let op, er kunnen maximaal 18 mensen mee! Vol = vol… Mocht je mee willen, schrijf je hier dan snel in.