Deep Democracy Leergang (nieuw!)

Deep Democracy Leergang (nieuw!)

Naast de los te volgen levels van Deep Democracy, bieden we vanaf September 2017 ook de Leergang Deep Democracy aan. Onder begeleiding van onze top trainers leer je samen met maximaal 18 anderen de ins en outs van deze methodiek. Een intensieve leergang met daarin de levels 1, 2 en 3 (door Jitske Kramer); oefenopdrachten; supportive challenge groepen voor onderlinge coaching en intervisie; supervisie (Sandra Bouckaert) en een tweedaagse ‘holding space & metaskills’ (Danielle Braun). We eindigen dit leertraject door gezamenlijk een grote Deep Democracy sessie te begeleiden voor een groep genodigden.

Voor wie en waarom. Je neemt geen genoegen met teams en organisaties waar meer in de onderstroom speelt dan in de bovenstroom wordt uitgesproken. Je bent een leider die zelfsturing, participatie en inspraak wilt bevorderen en je zoekt naar de leiderschapsstijl en technieken die hierbij passen. Je bent trainer / coach / facilitator die het werkelijke gesprek met groepen aan wilt gaan. Je bent veranderaar die begrijpt dat werkelijke verandering plaats vindt in het ondertussen, in de chaos, in de vaak spannende interactie en je wilt dit proces tot in de puntjes kunnen begeleiden. Je bent iemand die samen met anderen voor het meest hoogst haalbare wil gaan. En je begrijpt dat dit naast technieken ook zelfinzicht vraagt. Je kiest voor dit intensieve programma als je echt met Deep Democracy aan de slag wilt gaan. Je hebt zin om je onder te dompelen in de nieuwe manier van kijken van Deep Democracy. Je wilt de Lewis methode van besluitvorming en omgaan met conflicten niet alleen eigen maken, maar ook integreren in jouw manier van werken. Je hebt zin om de energie van conflicten te benutten en de kwaliteit van besluiten hoger te maken. Voor jezelf en anderen.

Wat we van je vragen. Een actieve en lerende rol, zodat we er met elkaar zoveel mogelijk uit kunnen halen. Dit betekent naast de georganiseerde dagen ruimte maken voor oefenen (in je eigen praktijk), lezen en reflectie.

deep-democracy-ijsberg-websiteWat je kunt verwachten. Je kunt rekenen op een bijzondere leerervaring. Met professionele en persoonlijke groei in het omgaan met conflicten, het aangaan van de onderstroom en het nemen van robuuste inclusieve besluiten waarin alle perspectieven zijn meegenomen. Jitske Kramer verzorgt de trainingsdagen, Sandra Bouckaert de supervisie en Danielle Braun de tweedaagse over meta-skills. Top trainers, garant voor persoonlijke en intensieve begeleiding. Ready for the ride?

Praktisch. Aantal deelnemers: minimaal 14, maximaal 18. Totaal 13 dagen, verdeeld over 7 blokken, doorlooptijd 6 maanden. Prijs: € 6.500,- btw vrij.

Data. Klik hier voor de data

Inschrijven. Klik hier voor inschrijven.