DD Practitioner Coaching

DD Practitioner Coaching

Voor iedereen die tussen de levels van Deep Democracy door, of daarna, graag verdere coaching en ondersteuning wil om het geleerde in de praktijk te brengen, en persoonlijk verder te groeien in het gebruik van de Deep Democracy methode en zienswijze, bieden wij de mogelijkheid tot individuele coaching. Dit betekent 100% aandacht van onze Deep Democracy instructor om samen dat te onderzoeken wat nodig is om een nog betere Deep Democracy practitioner te worden. Daarbij is het mogelijk om mee te kijken tijdens jouw werken met je team, of met groepen. Face-to-face afspreken om samen te werken aan je vragen. Skype coaching. Leesopdrachten. Zelfreflectie opdrachten. En in alle gevallen gedurende de tijd dat we samen op reis zijn bieden we what’s app coaching aan voor alle kleine vragen tussendoor.

Voor wie? Iedereen vanaf een level 1 training. Zo begeleiden we leiders bijvoorbeeld in het integreren van Deep Democracy in de eigen leiderschapsstijl. Met trainers kijken we naar het invoegen van Deep Democracy in de stijl van trainen en de eigen trainingsprogramma’s. Met (team)coaches onderzoeken we hoe Deep Democracy de effectiviteit van hun coaching kan vergroten. Et cetera.

Prijs: Wij werken in dagdelen, dat geeft de gelegenheid tot werkelijke verdieping en aandacht om samen te werken. Een skypegesprek telt voor een half dagdeel. Prijs per dagdeel is € 750,- (excl. btw). Samen zullen we afstemmen voor hoeveel dagdelen je begeleiding wilt. Goede ervaring hebben we met een traject van 3 dagdelen die we qua vorm (skype, 1-op-1, on-the-job, etc.) flexibel en naar jouw wensen inrichten.

Deep Democracy Instructors: Sandra Bouckaert, Frank Weijers, Sacha Beets.

Interesse? Neem contact met ons op:

Aanvraagformulier

Aanvraag voor (verplicht)
DD Practitioner Coaching

Gegevens aanmelder

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Opmerkingen / vragen toevoegen (optioneel)