Deep Democracy Griekenland

Deep Democracy Griekenland

Deep Democracy in Griekenland: we genieten na van een geweldige week! Intensief & intens leren in een diverse groep. Alweer voor het vierde achtereenvolgende jaar. Levels 2&3 in één week, onder begeleiding van onze DD-instructor Frank Weijers, met enkele masterclasses van Jitske Kramer. Dat alles op een droomplek in de zuidelijke Peloponnesos, in een heerlijke accommodatie direct aan het strand. Lunches en diners op telkens weer andere prachtige plekken, geselecteerd door onze onvolprezen vijfsterren reisbegeleidster Monica voor wie tijdens deze week Weere niets teveel was. En we zouden het belangrijkste bijna vergeten: weer twintig mensen die goed opgeleid en vol vertrouwen dit prachtiger betekenisvolle werk de wereld in gaan zetten.

Wil je er volgend jaar ook bij zijn? Dat kan! Volg dan level 1 en wacht niet te lang met aanmelden, want er is plaats voor max. 20 deelnemers. We gaan van 6 t/m 12 mei 2018. Meer info.
Net als dit jaar zal Frank Weijers de hoofdtrainer zijn en verzorgt Jitske Kramer enkele masterclasses.

2 thoughts on “Deep Democracy Griekenland

  1. Rhoda Horemans

    Ja, hier was ik bij!! Wat een geweldige week was het. Ik geniet en denk nog elke dag na over wat daar gebeurd is en ik ben er succesvol mee aan de slag in mijn werk.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *