Chief! Own your rank

Chief! Own your rank

foto-Chief-Geen mens is los verkrijgbaar. Ranken, onze positie bepalen, we doen het de hele dag. Ook als je ‘niks met status hebt’ of ‘helemaal niet houdt van machtsspelletjes’ is macht, ranking, positie een onderwerp dat bewust en onbewust mee speelt in al onze relaties. En als jij er niet aan doet… dan doen de mensen om je heen dat wel. In de training Chief! Own Your Rank gaan we op zoek naar de grammatica van ranking, positie, macht, leiderschap. Om zelf te leren kiezen welke statuspositie je pakt; wil je juist wat uplevelen en podium pakken, overzicht houden, de groep leiden, of is het op sommige momenten juist handig om down te levelen, toegankelijk te zijn, conflict te vermijden, ruimte te geven aan anderen. Deze training gaat over je eigen ranking en positie en je leert je bewuster, neutraler, speelser om te gaan met processen van ranking, macht en leiderschap binnen je rol als leider, trainer, facilitator, coach.  

Verlang je ernaar meer in het licht van de schijnwerper te stappen. Podium te pakken. Je droom te dromen. Een loopbaanstap te maken. Gehoord te worden. Gezien te worden. Impact te pakken. Omdat je vindt dat het daar nu tijd voor is. Of omdat anderen zeggen dat je jezelf best wat meer mag laten zien. Omdat je veel te bieden hebt. Of gewoon… omdat het kan. Of krijg je juist vaak te horen dat het wel wat rustiger mag, dat je best imponerend bent en daardoor veel ruimte inneemt…

In het programma “Own your rank” werken we met ranking, positie, gezag. Je leert makkelijk in- of juist uit de spotlights te stappen. Danielle Braun is Corporate Antropoloog en weet als geen ander hoe “de regels van het spel” werken. Ze neemt je mee op reis naar het wezen van organisatiecultuur, naar de wetten van ranking, positie pakken en coalities vormen. Ze leert je wanneer je omgang en cultuur wel ter discussie kunt stellen en wanneer je beter even kunt wachten. Een rijkdom aan inzicht en kennis. En vanuit haar eigen strategische leiderschapservaring organiseert Danielle ook het goede gesprek. Het gesprek met jezelf, je collega’s, klanten. Over trouw blijven aan je eigen overtuigingen. Over grenzen in aanpassing. Over leiden of adviseren vanuit wijsheid en in verbinding met mensen onder je, naast je, boven je. En dan… doen, doen, doen. In de veilige setting van een groep mensen die dezelfde vragen hebben als jij en durven te experimenteren.

Voor wie. Als je (aanstormend) leider bent, of een goede manager, ervaren zelfstandig ondernemer, zware beleidsmedewerker. Die niet twijfelt aan inhoud en capaciteiten, maar zoekt naar een manier om jezelf meer te laten zien. Als je graag in een prettige omgeving en uitdagende training handvatten wilt krijgen om positie te pakken, podium te beklimmen en de stap naar je eigen next higher level te maken. Gewoon… omdat het kan. Own your rank. Play your rank. Share your rank. Uitstekend te combineren met de trainingen Deep Democracy of de leergang Corporate Antropologie, maar ook los te volgen.

Hoe we werken. In deze tweedaagse training ga je aan de slag met ranking, positie, podium pakken, jezelf laten zien, ruimte geven. Dat doen we door middel van beeldende lezingen over ranking, status, power & love. State of the art kennisoverdracht over hoe je dat doet; own your rank, play your rank, share your rank. Daarnaast werken we met non-verbale technieken en theatertechnieken om met je hele lijf en wezen overtuigend over te komen en juist ruimte te geven. Krachtig te zijn én verbinding te maken. Te kunnen switchen tussen een hoge en lage statuspositie. In intense gesprekken met je mededeelnemers duiken we in organisatiepolitiek, in relaties en verbindingen, in hoe je een neutrale positie houdt, in de spanning tussen authentiek blijven en spelen met ranking en in verbeelden van dromen. Je stapt na twee dagen gegarandeerd anders de zaal uit dan je er in kwam. Je wordt een… chief!

Praktische informatie Twee aaneensluitende dagen van 9.00 – 17.00 uur. Op een prettige lokatie in het midden van het land (Baarn of Leusden). Groepen van maximaal 20 deelnemers. Prijs: € 750,- BTW vrij. Inclusief lunch.

Data en inschrijven. Voor data en inschrijven klik hier